© 2018 by SBG World Fishing

Scandinavian Broker Group Travel & Event AB
Oskarsvägen 38
702 14 Örebro
info@sbgtravelevent.se

GÄDD- OCH ABBORRWEEKEND
Fånga gammelgäddan i orörd skogssjö i jämtländska vildmarken

1/6
Broman inleder

Visslandet slutar och det prasslar i den täta urskogen inne vid stranden. Det var björnmamman som visslade på sina ungar för att hålla reda på dom, förmodligen för att vi inkräktar på deras territorium. Och precis då böjer sig mitt kraftiga jerkspö rejält i ett par tunga stötar som följs av en snabb rusning. En av den orörda skogsjöns många gammelgäddor har tagit mitt abborrfärgade softbait och vill absolut inte komma in till båten. Efter några minuters hård kamp återutsätter jag varsamt den fantastiskt vackert mönstrade sjukilosfisken. Den tionde fisken totalt och den fjärde över fem kilo denna eftermiddag. Inte illa. Till kvällen väntar bastu med öl och sedan bjuder värdfamiljen Agerberg på kolbullsmiddag vid lägerelden på bastuholmen. Vi är i jämtländska Rammsjön i Bergs Kommun, en orörd skogsjö, mitt i den jämtländska vildmarken, och det är just bara vi som är här. Magiskt!

Fisket

Fisket efter gammelgädda och storabborre är grymt i denna orörda skogssjö mitt i den jämtländska vildmarken. Sjön är full av betesfisk och ovanligt grov gädda och abborre som bjuder upp till en härlig kamp. 

Boende

På campen finns robusta, vedeldade stugor med utrustning för självhushåll. Stugorna är utrustade med vedspis eller vedkamin med tillgång till ved. Sänglampor och övrig belysning drivs med hjälp av miljövänlig solenergi. 

Måltider

Vi skräddarsyr er resa utefter era önskemål. Varje stuga är utrustad med kylskåp, kokplattor och gasol för att möjliggöra självhushåll. 
Önskar ni halv- eller helpension så går självklart även det att ordna. 

Vill du veta mer? Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så kontaktar vi dig.