© 2018 by SBG World Fishing

Scandinavian Broker Group Travel & Event AB
Oskarsvägen 38
702 14 Örebro
info@sbgtravelevent.se

LAPPLAND GRAND SLAM
En unik fiskeupplevelse i norra Sverige "i Bromans fotspår"

1/17

Lappland Grand Slam 2020 "i Bromans fotspår"

Resan där vi fiskar tre av världens bästa flugfiskevatten på fem dagar. Storröding, storöring och storharr står på menyn i några av dom finaste, bästa och vackraste strömvatten som finns. 
 

2019 valde vi att uppdatera vår tidigare resa för att göra den ännu bättre och det blev en fullständig succé! Vi kommer under 2020 genomföra ett flertal resor där vi tar max 6 fiskande gäster per resa plus guider. 

Från mötesplatsen i Kiruna transporterar vi oss med bil och helikopter mellan de olika fiskeplatserna där vi fiskar efter storvuxen öring, harr och röding. Vi bor i stugor och tält och serveras magiska måltider i obeskrivligt vackra miljöer. 

Dag 1

Efter ankomst till Kiruna väntar transfer till Hemligjokk där vi bor första natten. Vi inleder med en sen lunch och därefter börjar fisket. Under eftermiddagen och kvällen fiskar vi efter storvuxen öring och harr i Hemligjokk. Dagen avslutas med grillat och framåt småtimmarna tar fiskehistorierna vid. 

 

Dag 2

Andra dagen inleds med morgonfiske i Hemligjokk för den morgonpigga samt frukost innan vi packar ihop och tar oss med helikopter till Rautasälven där vi installerar oss i vår basecamp i form av tältkåtor. Efter en gomomgång om fisket av vår guide och en välbehövlig Murikka-lagad lunch fiskar vi efter grov röding och öring- fisket här är magiskt! Under kvällen serveras middag vid lägerelden samt en och annan stänkare

Dag 3

Efter lite morgonfiske runt campen samt frukost tar vi oss vidare längs Rautasälvens många fina hotspots och under dagen/eftermiddagen/kvällen/natten fiskas det efter grov harr och öring och måltiderna serveras vid längs älven av våra proffsiga guider. 

Dag 4

Efter ett par timmars morgonfiske och frukost tar vi oss vidare med helikopter till vår rödingtjärn som erbjuder ett fantastiskt rödingfiske där många PB har tagits. Här bor vi i tältkåtor,  njuter av vildmarkens delikatesser och fiskar så länge benen bär oss (många av rekordfiskarna tas under nattimmarna).

Dag 5

Efter frukost tar vi oss med helikopter till Kiruna där vi avslutar resan tillsammans med en sammanfattning av vår upplevelse över en lunch och vidare transport till Kiruna flygplats. 


Resedatum, 25-29 augusti 2020

I priset ingår:

  • Alla transfers på plats

  • Helikopterlyft mellan fiskeplatserna

  • Frukost, lunch och middag samtliga dagar (inkl. en och annan stänkare efter resans gång)

  • Fiskekort

  • Lokal guide

  • Boende    

  • En unik flugask med Bromans 5 Lappland Grand Slam favoriter ​

Pris: 19.950:-

Transport till och från Kiruna ingår ej men kan ordnas mot tillägg. 

Vill du veta mer eller boka din resa? Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så kontaktar vi dig.