© 2018 by SBG World Fishing

Scandinavian Broker Group Travel & Event AB
Oskarsvägen 38
702 14 Örebro
info@sbgtravelevent.se

KARLSKRONA SKÄRGÅRD
Oslagbart gäddfiske med boende på Dragsö Sportfishing Camp

1/17
Broman inleder

Ett exklusivt fiskepaket. Lyxig stuga och en motorbåt med 30-hästkrafter ingår i paketet. Karlskrona skärgård har ett av Sveriges bästa gäddfiskevatten!

Fisket

Karlskrona skärgård måste vara ett av Sveriges gäddrikaste områden. Och genomsnittsstorleken på fisken är imponerande, inte sällan över 80cm. Och fiskarna här är allt som oftast mycket välgödda och kämpaglada, och går inte sällan på mycket grunt vatten, vilket många gånger förgyller upplevelsen. Bara runt udden på Dragsö, ligger gäddvik efter gäddvik och när man kajkar runt här i båten känns det som att det aldrig tar slut. Och det är lätt att hitta runt här. På egen hand eller med någon av campens riktigt bra guider. 
 

Boende

Bor gör ni i superfräsch stuga på en av Blekinges finaste campingplatser – Dragsö Camping, eller Dragsö Sportfishing Camp, som det också heter. Fiskepaket Royal är campens lyxigaste fiskepaket. Ett paket för dig som vill ha det bästa boendet och kunna förflytta dig smidigt med en robust båt i skärgården. Det finns fem Royal stugor och varje stuga har ett unikt inredningstema. Skärgård, Retro, Berg, Svartvit och Glas. De är fullutrustade med dusch, toalett, diskmaskin mm. På campingen finns dessutom bla bastu och badtunna, en liten redskapsshop, en riktigt bra restaurang samt en egen kanonfin badstrand. 


Mat & dryck

I paketet ingår det helpension. Ni äter frukost i stugan. Lunch och middag avnjuts i Restaurang Havsviken eller som matpaket i skärgården. Alkoholhaltiga drycker ingår ej.

Läge

Dragsö ligger otroligt bra till. Bara runt udden börjar gäddfisket och på fem minuter med bil eller taxi når man dessutom charmiga Karlskrona centrum, fullt av bra sevärdheter, affärer, barer och restauranger.  

Följande ingår:
  • Boende 3 nätter i en av campingens stugsviter inkl. sänglinne och slutstädning

  • Båthyra, Master 500 med 30hk (inkl. Lowrance-plotter, flytvästar, ankare och inplastat sjökort) exkl. bränsle

  • Fiske med guide, 8 timmar

  • Helpension; 3 st frukost, 3 st lunch och 3 st 3-rätters middagar exkl. dryck

 

Pris: 6155:-/person (Pris baserat på 3 personer/båt)
 

Tillägg

  • Ytterligare guidetimmar

  • Johan Broman med som guide och fiskesällskap

  • Kajakfiske

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
arrow&v
arrow&v