© 2018 by SBG World Fishing

Scandinavian Broker Group Travel & Event AB
Oskarsvägen 38
702 14 Örebro
info@sbgtravelevent.se

HAVSÖRINGSWEEKEND PÅ GOTLAND MED JOHAN BROMAN
Följ med till Gotland och upplev havsöringsfiske när det är som bäst

1/20
Pris: 4995:-/person
Gotland

Häng med på en unik resa tillsammans med den professionella fiskeguiden Johan Broman och SBG World Fishing till fantastiska Gotland och upplev havsöringsfiske när det är som bäst.

Med Johan Broman som guide blir det några dagar med chans på riktigt bra havsöringsfiske. Att sedan sitta och prata med Johan är en upplevelse i sig.

Är du intresserad av att se Johan fiska på Gotland så går det bra att titta på avsnittet från "Fiske lite djupare" på TV4play här.

Missa inte denna chans, vi har begränsat oss till 10 platser

så först till kvarn!

Fisket

Havsöringsfisket på Gotland är unikt på det viset att man inte planterar havsöring i sina bäckar utan istället fokuserar på att hålla sina vatten i ordning för att främja naturlig reproduktion. Detta har lett till en ovanligt stor stam av extremt friskt, stark och växande havsöring. 

Vi kommer starta fisket redan fredag eftermiddag/ kväll. Fortsätta hela lördagen samt söndagen. Fiskeplatserna är många och vi väljer plats för dagen efter väder och vind.

Är vädergudarna med oss, och havsöringen på hugget så finns det goda förutsättningar att fånga sitt livs silveröring.

Både flugfiske och spinnfiske funkar utmärkt på ön och Johan kommer ha med sig en del lånegrejer om det tex. är någon som vill testa flugfiske men inte har några egna grejer. 
Egna vadarbyxor och vadarstövlar är dock ett måste. 

Guidning

Johan Broman guidar fredag eftermiddag efter ankomst till Gotland, hela lördagen samt halva söndagen innan hemresa. Här delar han med sig av allt han kan om det lokala fisket, vilket är en hel del efter närmare 30 års erfarenhet av havsöringsfiske på ön. 
 

Boende

Vi bor i tvåbäddsrum på nyrenoverade Visby vandrarhem som ligger i gamla stan innanför muren, nere vid hamnen. 

Måltider

Frukost på vandrarhemmet samt luncher ute i det fria ingår. 

På vandrarhemmet finns ett fullutrustat kök för den som vill laga egen middag. Här kan man även förvara sin medhavda dryck i kylskåp. En och annan pilsner från SBGs hylla brukar kunna utnyttjas av våra gäster ;)

Minst en utav kvällarna kommer Broman haka på de som vill ut på restaurang. Det brukar bli Kitchen & Table som ligger i närheten av vandrarhemmet. Där brukar vi äta gott och ta några sedvanliga stänkare. 

 


1-3 maj 2020

I paketet ingår
  • 2 dagars guidning av fiskeprofilen Johan Broman känd från TV4 bla. Fiskedrag, Fiskedestination och Fiske- lite djupare. 

  • Boende 2 nätter på Visby Vandrarhem, med del i dubbelrum

  • Sänglinne & slutstädning

  • Frukost och lunch

Tillkommer:

  • Resa till/från Gotland (färja eller flyg kan bokas via SBG Travel & Event)

  • Mat & dryck på kvällen (självhushåll)

  • Hyra av utrustning

  • Extra dagar (mot förfrågan)

Har du frågor eller specifika önskemål så kontakta oss på; info@sbgtravelevent.se

Betalningsvillkor

25% deposition betalas vid bokning. Slutlikvid betalas 45 dagar innan avresa på faktura. Betalas inte sluklikvid på tid återbetalas ej deposition.